torsdag 24. februar 2011

Pinjekjerneflarn med lime




Disse må bare prøves! Knasende sprø, med smak av lime og honning.
Herlig!

Disse er nummer to på listen min med sunnere kaker. Og de er
kjempeenkle å lage!

                      50 gr pinjekjerner
                 1/2 dl rårørsukker
                 1 ss honning
                 1/2 dl flytende margarin
                 1 ss hvetemel
                 1/2 ss melk
                 2 ss revet limeskall


Og slik gjør du:
Del 1/3 av pinjekjerner i to, og resten finhakkes.
Bland margarin, honning, sukker og pinjekjerner i en liten kjele.
Varm opp, og husk å røre hele tiden så det ikke setter seg i bunnen.
Tilsett mel og melk, rør rundt, og la det småkoke i 1-2 min. Rør inn
limeskallet.
Ha bakepapir på stekeplate, og legg ut små dæsjer med deig på
papiret. En teskje pr kake, og pass på å ha stor avstand mellom kakene,
da de flyter godt utover.



Stek dem på 200 grader i 5-6 minutter.
Avkjøl kakene på platen.


Voilà!

Ferdig innpakket for venninnebesøk! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar