Disse må bare prøves! Knasende sprø, med smak av lime og honning.
Herlig!
Disse er nummer to på listen min med sunnere kaker. Og de er
kjempeenkle å lage!
50 gr pinjekjerner
1/2 dl rårørsukker
1 ss honning
1/2 dl flytende margarin
1 ss hvetemel
1/2 ss melk
2 ss revet limeskall
Og slik gjør du:
Del 1/3 av pinjekjerner i to, og resten finhakkes.
Bland margarin, honning, sukker og pinjekjerner i en liten kjele.
Varm opp, og husk å røre hele tiden så det ikke setter seg i bunnen.
Tilsett mel og melk, rør rundt, og la det småkoke i 1-2 min. Rør inn
limeskallet.
Ha bakepapir på stekeplate, og legg ut små dæsjer med deig på
papiret. En teskje pr kake, og pass på å ha stor avstand mellom kakene,
da de flyter godt utover.
Stek dem på 200 grader i 5-6 minutter.
Avkjøl kakene på platen.
Voilà!
Ferdig innpakket for venninnebesøk! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar